zondag, februari 26, 2006

Waar ben ik nou?

Ik sta er niet op! (was even een schone luier halen) De pret is er niet minder om bij tante Marieke en nicht Monica.

Met de dames op de foto

Ik krijg wel heel veel aandacht van alle vrouwen! Zou ik dat van mijn vader hebben?! Deze keer op de foto met ma, tante Marieke en nichtje Monica.

Hoog bezoek uit Rijnsburg

Ome Rien is op bezoek! Ik vond hem verdacht veel op opa Karel lijken. Dit klopt wel want het is een broer van opa. Hij noemt mij dan ook Kareltje, waar ik natuurlijk absoluut geen moeite mee heb.

Bezoek uit Amsterdam.

Vandaag kwamen studie vriendin van pa, Anouk, en haar vriend Teus op bezoek. Het was erg gezellig en als dank heb ik me weer eens keurig gedragen.

Lisa controleert even of Anouk mij wel goed vast houdt.

Ome Willem, Jolanda en Lisa zijn er weer!

Wat een feest! Daar zijn mijn oom, tante en nichtje weer! Een prachtige trein met blokken kreeg ik van hun. Lisa heeft het apparaat voor mij getest en goed bevonden. Staan ze niet leuk op de foto?

De familie Steens op bezoek.

Wat een feest. 3 Vrouwen kwamen mij bekijken! Heleen Steens en haar dochter Willemijn en Annelieke kwamen langs. Ik vond ze zo aardig dat ik ze niet bevuild heb. Ik had wel een ondeugende bui dus stak ik mijn middelvinger op en liet een paar mooie scheten! Ik trots en pa ook!


Weer een Marieke op bezoek.

Deze keer is het Marieke Vreeken. Het wordt steeds lastiger om al die namen te onthouden met al het bezoek! Deze onthoud ik zeker, het is erg prettig liggen bij haar.

vrijdag, februari 24, 2006

Bij oma Anna op bezoek!

Vandaag zijn pa en ma naar oma Anna in Warmond gewandeld. Aldaar werd ik door een harig beest gelikt (hond mazzel). Oma heeft een mooi huis! (en heel veel tierelantijntjes om te slopen!) Al met al een groot succes..



dinsdag, februari 21, 2006

Staatsportret.

Mooi shirt heb ik aan he? Gekregen van Ralph, Winnie en Isis.

Met nicht Monica.

Zijn we lief of niet?

Met oma en nicht op de foto.

Met oma Anja en nicht Monica op de foto. Kijk eens hoe trots oma is?! En terecht!

Met Spongebob en kwek in bad.

Ook nog met Spongebob en Kwek in bad geweest. Dit vond ik niet bijzonder en dat heb ik laten merken ook!

Met ma en Monica in bad.

Vandaag onder het toeziend oog van Oma en pa in bad geweest met ma en nichtje Monica. Ik vond het zo leuk dat ik uit puur ethousiasme het bad onder spuugde. Gek genoeg vond Monica dit maar niks?!


Ben ik geen plaatje?


zondag, februari 19, 2006

Hoog bezoek uit Castricum.

Koud terug uit Siberie (opnames van BNN begeleidt) kwam Ralph met vriendin Winnie en dochter Isis op bezoek. Pa heeft met Ralph prachtige reizen door Azie en Siberie gemaakt. Ik kreeg een hele stapel prachtige kleren en schoenen!

Anneke, Paul en Dick op bezoek.

Vlak voor hun wintersport kwamen Tante Anneke en haar kinderen Paul en Dick op bezoek. Prachtige kado's (o.a. de muts op de foto) en ooh en aah's. Ik begin er al aan te wennen en doe mijn best geen hoogmoed te krijgen!

Ciska en Tinley op bezoek

Teamgenoot van pa en ex-collega van Astrid. Ciska kwam op bezoek met dochter Tinley. Ik kreeg een mooie Nijntje blokkenkar van hun. Als dank heb ik ze niet ondergespuugd.

Oud collega's van Ma op bezoek.

Oud collega's van ma (Rijnland Plattegronden) kwamen op bezoek. Andre en Serpil waren erg te spreken over mijn stemvolume. Ze kwamen tijdens mijn huil-uurtje.

Familie op bezoek

Wat een mensen! Oom Dick en tante Netty uit Eindhoven waren meegekomen met hun schoondochter Heleen en haar kinderen Lianne, Lotte Marijn en johrian.



maandag, februari 13, 2006

Open water deel 3

Even rust. Lekker in bad met pappa. Met een welgemikte stuip wist ik hem aardig in de edele delen te raken!

Ome Jan, tante Elly en nicht Maartje

Zondag kwamen Jan, Elly en dochter Maartje op bezoek. Wederom prachtige kado's en bewonderende ogen op mij gericht. Goed onthouden deze mensen, binnenkort lammetjes kijken bij hun op de boerderij!

Onverwacht bezoek.

Plots stonden ze voor de deur, Sjaak en Marion. Kwam mooi uit, ik lag toch maar wat te pitten bij pappa op schoot. Het was heel gezellig en ik kreeg een mooie zwembroek van hun!

De buren op bezoek

De echte buren op bezoek. Phil, Niene en de kinderen Flor, Emma en Damiaan wonen naast ons. Prachtige kado's kreeg ik van hun! O.a. een origami kaart en een marionette slang (allebei zelf gemaakt!). Ze hadden me s'nachts nog niet gehoord?! Ik zal nog beter mijn best doen!